Van Deventerlaan 20

Utrecht

MAPtm zet sterk in op vernieuwing binnen de mobiliteitswereld. Dat uit zich in de vele, vaak internationale, projecten waar we aan deelnemen op het gebied van (publiek-private samenwerkingsvormen) bij verkeersmanagement, Connected and Automated Driving, Smart Mobility op (vaar)wegen en uiteraard de inzet van ons eigen verkeerscentrum met bijbehorende operators. Als directeur Business Development mag ik een bijdrage leveren aan het uitzetten van de lijnen voor MAPtm. Daarnaast haal ik zelf de meeste voldoening uit mijn ervaren inzet als project-, contractmanager of architect in politiek gevoelige omgevingen.

De beste extensie van jouw team

Het MAPtm team bestaat uit nieuwsgierige specialisten. Specialisten die bij de buren kijken en de gehele keten overzien. Een van onze collega's in jouw team maakt een wereld van verschil!

Bel direct

Werken bij MAPtm

MAPtm is voortdurend op zoek naar specialisten, consultants, datatovenaars en innovatieve verkeerskundigen. Vertel ons over jezelf en jouw visie op verkeer en data dan nemen wij contact met je op!

Vacatures
Giovanni Huisken
Business Development Director

MAPtm zet sterk in op vernieuwing binnen de mobiliteitswereld. Dat uit zich in de vele, vaak internationale, projecten waar we aan deelnemen op het gebied van (publiek-private samenwerkingsvormen) bij verkeersmanagement, Connected and Automated Driving, Smart Mobility op (vaar)wegen en uiteraard de inzet van ons eigen verkeerscentrum MAP met bijbehorende operators. Als directeur Business Development mag ik een bijdrage leveren aan het uitzetten van de lijnen voor MAPtm. Daarnaast haal ik zelf de meeste voldoening uit mijn ervaren inzet als project-, contractmanager of architect in politiek gevoelige omgevingen.

9

Innoveren bij de eerste kop koffie

088-2542000 Neem vandaag nog contact op, wij werken zonder vertraging.

Contact
MAPtm
Translate ยป