Van Deventerlaan 20

Utrecht

Als vormgever en communicatiedeskundige, zet ik mijn kennis en kunde in als ondersteuning bij mobiliteits projecten. Creativiteit en de interesse in de ontwikkeling van trends en best practices maken dat mijn kennis altijd up-to-date is en mijn designs daarin meegaan. Als ondersteuning, bij een vaak verbale maar ook non-verbale manier van communiceren, weet ik met mijn ervaring en skillsets nog beter de doelgroep te bereiken en de juiste boodschap over te brengen

De beste extensie van jouw team

Het MAPtm team bestaat uit nieuwsgierige specialisten. Specialisten die bij de buren kijken en de gehele keten overzien. Een van onze collega's in jouw team maakt een wereld van verschil!

Bel direct

Werken bij MAPtm

MAPtm is voortdurend op zoek naar specialisten, consultants, datatovenaars en innovatieve verkeerskundigen. Vertel ons over jezelf en jouw visie op verkeer en data dan nemen wij contact met je op!

Vacatures
Koen Hekkelman
Online Media

Als vormgever en communicatiedeskundige, zet ik mijn kennis en kunde in als ondersteuning bij mobiliteits projecten. Creativiteit en de interesse in de ontwikkeling van trends en best practices maken dat mijn kennis altijd up-to-date is en mijn designs daarin meegaan. Als ondersteuning, bij een vaak verbale maar ook non-verbale manier van communiceren, weet ik met mijn ervaring en skillsets nog beter de doelgroep te bereiken en de juiste boodschap over te brengen.

Artboard 29

Innoveren bij de eerste kop koffie

088-2542000 Neem vandaag nog contact op, wij werken zonder vertraging.

Contact
MAPtm
Translate ยป