Van Deventerlaan 20

Utrecht

Naast mijn werkzaamheden als Adjunct-directeur ben ik vooral actief op de werkvelden van commercie, infrastructurele tenders en ons VCMAP Servicecentrum. Ik word gedreven door breed verkeerskundig inzicht en pak uitdagingen graag aan met een prachtig team van specialisten. Mijn inzet kenmerkt zich door proactief en gestructureerd werken en het oog houden voor ‘’the big picture’’. Speerpunten hierin zijn de wensen van de klant en de krachten van mijn collega’s.

De beste extensie van jouw team

Het MAPtm team bestaat uit nieuwsgierige specialisten. Specialisten die bij de buren kijken en de gehele keten overzien. Een van onze collega's in jouw team maakt een wereld van verschil!

Bel direct

Werken bij MAPtm

MAPtm is voortdurend op zoek naar specialisten, consultants, datatovenaars en innovatieve verkeerskundigen. Vertel ons over jezelf en jouw visie op verkeer en data dan nemen wij contact met je op!

Vacatures
Mark Olivierse
Traffic Manager

Naast mijn werkzaamheden als Adjunct-directeur ben ik vooral actief op de werkvelden van commercie, infrastructurele tenders en ons VCMAP Servicecentrum. Ik word gedreven door breed verkeerskundig inzicht en pak uitdagingen graag aan met een prachtig team van specialisten. Mijn inzet kenmerkt zich door proactief en gestructureerd werken en het oog houden voor “the big picture”. Speerpunten hierin zijn de wensen van de klant en de krachten van mijn collega’s.

18

Innoveren bij de eerste kop koffie

088-2542000 Neem vandaag nog contact op, wij werken zonder vertraging.

Contact
MAPtm
Translate »