Van Deventerlaan 20

Utrecht

Wij zijn op zoek naar nieuwe MAP-pers

Wat onze collega’s zeggen:

"Binnen MAP voelde ik me gelijk op mijn plek! Door de relatief kleine groep collega's leer je iedereen snel kennen en krijg je de ruimte om bedrijfsbreed een bijdrage leveren aan gave projecten en innovatieve ideeën/technologiën in de wereld van verkeer(smanagement)."

Floris HooftTraffic Engineer

"Het leuke van werken bij MAPtm is dat je elke dag werkt aan innovatieve oplossingen voor verkeersmanagement, zo maak je elke dag impact op de ervaringen van de weggebruikers!"

Dennis HofmanTraffic Engineer

Wat betekent werken bij MAP?

Wil jij werken bij een innovator in Traffic Management, juist nu in een tijd van snel veranderende mobiliteit? Check dan regelmatig onze linkedin pagina of stuur een open sollicitatie. Vertel ons dan in een e-mail wat jouw motiveert binnen de verkeerswereld en hoe dit past binnen MAPtm.

Bij ons kan je ook een traineeship volgen!

“Leer denken in oplossingen van morgen”

Bij MAPtm werken wij aan diverse innovatieve mobiliteitsoplossingen. Verkeer en mobiliteit vraagt om slimme, maar ook pragmatische oplossingen. Wij adviseren niet alleen, maar gebruiken onze kennis van de nieuwste systemen en ontwikkelingen ook voor de implementatie en uiteindelijke exploitatie ervan in dit uitdagende werkveld. Onze aanpak hierin kenmerkt zich door onze kernwaarden; transparant, dynamisch, puur en innovatief. De 26 medewerkers van MAPtm vertegenwoordigen gezamenlijk een breed kennisveld. Van operationeel verkeersmanagement (in onze private verkeerscentrale), iVRI’s, Social Traffic Management® , MaaS (Mobility as a Service), Data Science tot (coöperatieve) Intelligente Transport Systemen (ITS) en automatisch rijden.
Geïnteresseerd?

Wil je in jouw eerste baan werken aan diverse innovatieve projecten? En wil je meer weten over MAPtm of ons traineeship? Neem dan contact met ons op!

088-2542000 Neem vandaag nog contact op, wij werken zonder vertraging.

Contact
MAPtm
Translate »